19.08.2015

 

Добитници од 2рото извлекување од e-commerce наградната игра 

 

Почитувани корисници на платежните картички од Стопанска банка. На овој линк можете да проверите дали сте еден од среќните добитници од второто извлекување од наградната игра #КупувајОпуштено.

Продолжете да ги користите картичките за безбедни online плаќања, наградната игра трае до крајот на годината.

 

Правилата за учество можете да ги најдете на следниот линк.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна