21.10.2010
Државен празник, сабота 23.10.2010


Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека на ден 23.10.2010г. (сабота) државен празник, филијалите на
Стопанска банка АД – Скопје нема да работат.

На располагање ги имате нашите банкомати како и трговските локации кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка АД – Скопје.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

Стопанска банка АД – Скопје
На ваша страна