13.06.2014

 

 

Добитникот од VISA наградната игра отпатува за Бразил

 

 

Добитникот од наградната игра „Плаќај со VISA и отпатувај во Бразил“, вчера во попладневните часови отпатува за Бразил, со самиот почеток на Светското првенство во фудбал.

 

На добитникот Александар Шамакоски и неговата придружба му посака пријатен престој тимот од Стопанска банка. Добитникот ќе го следи во живо фудбалскиот натпревар Босна и Херцеговина - Аргентина во Рио де Женеиро.

 

                     

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна