19.05.2014

 

Извлечен среќниот добитник од наградната игра со VISA кредитните картички

 

Согласно правилата на наградната игра „Плаќај со VISA и отпатувај во Бразил“ , во присуство на нотар, со помош на компјутерско решение по случаен избор извлечен беше среќниот добитник на патување за 2 лица во Бразил на FIFA World Cup 2014.

Среќниот добитник е: А.Ш. со ID број 2005860, адреса: ул. Востаничка бр. 114, Скопје. Добитникот е објавен во дневниот весник Дневник на 19.05.2014

 

Банката го контактираше добитникот и подготовиките за реализација на патувањето се веќе во тек. На добитникот и сопатникот им посакуваме прекрасно доживување за кое ќе не известат во детали по враќањето на 18.06.2014.

 

 

Стопанска банка АД - Скопје 

На ваша страна