20.02.2017

 

Добитници од наградната игра за потрошувачки кредит „Кредит што наградува“

 

Сите среќни добитници од извлекувањето за наградната игра за потрошувачки кредит „Кредит што наградува“ може да ги погледнете тука.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна