31.03.2011

Денот на дрвото

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод Денот на дрвото, на 31.03.2011г. (четврток) филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат.


На располагање ги имате нашите банкомати и трговската мрежа за плаќања со картичките од Стопанска банка АД – Скопје.