15.07.2016

 

Стопанска банка АД - Скопје спонзор на Д фестивал во Дојран

 

Стопанска банка како еден од главните спонзори на музичкиот хепенинг - Д фестивал ќе ги промовира своите банкарски услуги за млади “ТОПСИ“ во Дојран во периодот од 15 - 17 јули. 

Ве очекуваме сите на заедничка забава, дружење, изненадувања и интеракција со музичките гости на фестивалот. Бидете ТОПСИ и дојдете овој викенд во Дојран, ќе биде топ со ТОПСИ подароци.

 

Целата програма на фестивалот, може да ја погледнете тука.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна