16.10.2013

 

Стопанска банка АД - Скопје, учесник на „Банкекспо 2013“

 

По повод 31.10 светскиот ден на штедење во организација на Здружението на банкарството при Стопанската комора на РМ по втор пат ќе се одржи „Банкекспо“ заеднички саем на сите Банки и Штедилници во Р. Македонија.

Стопанска банка АД - Скопје како Банка со најдолга традиција на македонскиот пазар ќе земе активно учество на саемот при што ќе ги презентира на присутните своите најнови производи и услуги и ќе ги најави новитетите кои следуваат до крајот на 2013година.

 

Повеќе информации за саемот можете да најдете тука.

 

Стопанска банка АД - Скопје 

На ваша страна