12.07.2011


Нова локација за подигнување на вашите картички, сертификати и ПИН кодови - Филијала Анекс

 

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека со почеток од 12.07.2011г можете да ги подигнувате вашите:

 

  • картички
  • ПИН кодови
  • Дигитални сертификати за e-banking сервисот

 

изработени за регионот Скопје исклучиво во филијалата Анекс на 1 кат во ГТЦ. За другите градови остануваат претходно утврдените локации.

Работното време на филијалата е:

 

  • Понеделник до петок од 8:30 до 18 часот
  • Сабота од 8:30 до 14 часот

 

Контакт телефон од филијалата е (02) 3295 178