05.09.2014

 

Соопштение за неработен ден

 

Почитувани клиенти,

 

По повод државниот празник 8ми Септември – Денот на независноста, ве известуваме дека филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 08.09.2014 (понеделник). На располагање ги имате i-bank услугите, достапни 24 часа преку мобилната апликација, телефонско банкарство, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна