04.04.2016

 

Обраќање на г. Тони Стојановски на Годишната конференција на Македонска берза

 

На Годишната конференција по повод 20 години од основањето на Македонска берза, свое обраќање имаше Генералниот директор за управување со ризици на Стопанска банка АД – Скопје, господинот Тони Стојановски.

Обраќањето можете да го прочитате на следниот линк.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна