Почитувани клиенти,

По повод државниот празник 1ви Мај, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат во понеделник, на 02.05.2011година.

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку банкоматите, e-banking и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!