30.04.2015

 

 

Сооштение за неработен ден - 01.05.2015, (петок)   1ви Мај

 

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод престојниот државен празник 1ви мај – Ден на трудот, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 01.05.2015 (петок).

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна