07.10.2016

 

 

СООПШТЕНИЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН 11-ти Октомври

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод престојниот државен празник –Ден на народното востание, филијалите на Стопанска банка АД –Скопје нема да работат на 11.10.2016 (вторник).На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-bankingи банкоматитена СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.


Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна