КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

Кредитни картички:

 

VISA - Тоа е начинот на кој светот плаќа

VISA Star Classic - кредитна картичка
VISA Gold - кредитна картичка
VISA Zero - кредитна картичка


 

 

 

МasterCard - Некои работи се бесценети, за сите други тука е MasterCard од Стопанска банка.

 

MasterCard Standard - Кредитна картичка


Печати