КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Кредити

 

Стопанска банка благодарение на најголемото искуство на пазарот нуди богато кредитно портфолио прилагодено на вашите потреби. Во нашата најблиска филијала побарајте го советникот за кредитирање кој ќе ви понуди посветеност, професионализам и финансиски совети благодарение на кои полесно ќе го изберете производот што се вклопува со вашите можности и потреби.

Плата + корисниците на редовна основа добиваат подобри каматни стапки и поедноставни процедури за сите кредитни производи што ги користат, затоа побрзајте и префрлете ја вашата плата во Стопанска банка“

 


Печати