КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

i-Bank услуги

 

i-bank претставува пакет на алтернативни канали кои ви овозможуваат слобода сами да изберете кога, каде и како ќе ги користите банкарските услуги. Алтернативните канали од Стопанска банка ќе го направат вашето секојдневие поедноставно и ќе ги завршите сите обврски во најкраток можен рок. Имајте ја Банката секогаш до вас и извршувајте ги сами банкарските трансакции без разлика на времето и локацијата.


Нашите електронски услуги достапни секогаш и секаде! Изберете кога, каде и како ќе ги користите банкарски услуги достапни преку следните алтернативни канали:


 

 

e - banking

Филијалата достапна на вашиот компјутер - плаќање на сметки и рати за кредити/картички, пренос на средства, девизни плаќања, увид во состојба на сметки и детали за сите депозитни и кредитни производи (амортизациони планови, листа на уплати, каматни стапки и сл.)

 

Банката достапна на врвот на вашите прсти - со мобилната апликација достапна на iOS, Android & Windows mobile

 

Банката достапна и на телефон преку 24 часа контакт центарот (02) 3100 109


ATM плаќања

Искористете ја најголемата мрежа на банкомати во Македонија за плаќање на сметки за комуналии и рати за кредити/картички, за пренос на средства и за проверка на мини месечен извештај за кредитна картичка.

 

 

         

 


Печати