КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Годишни извештаи

 

Годишните извештаи на Банката може да ги погледнете подолу во табелата.


Година
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
Печати