СООПШТЕНИЈА

27.03.2015

   Соопштение

24.03.2015

   Стопанска банка присутна на саемот за мебел 2015

24.03.2015

   Известување за воведување на единствена ж-ро сметка за уплата преку Стопанска банка

17.03.2015

   Global Money Week во i-bank store

03.03.2015

   Стопанска банка АД - Скопје присутна со свој штанд на саемот за Градежништво

18.02.2015

   Донација на компјутерска опрема за ЈЗУ ГЕРОНТОЛОШКИ ЗАВОД "13ти Ноември" - Скопје

06.02.2015

   Донација на пакети за хигиена за поплавените региони од Стопанска банка АД - Скопје

15.01.2015

   Соопштение за неработен ден по повод Богојавление (Водици).

31.12.2014

   Соопштение за скратено работно време на филијалите.

30.12.2014

   Соопштение за неработни денови по повод Новогодишни и Божиќни празници.

29.12.2014

   Донација за социјално загрозени семејства од Стопанска банка АД - Скопје

26.12.2014

   Стопанска банка Скопје и Калиопи организираа заедничко дружење со децата во неколку скопски градинки

19.12.2014

   Соопштение за неработни денови на филијала Веро 2 - Тафталиџе

16.12.2014

   Соопштение за неработни денови на филијала Буњаковец

12.12.2014

   Интервју за Капитал со г-динот Диомидис Николетопулос, Генерален Извршен Директор и Претседател на Управен Одбор.05.12.2014

   Соопштение за неработен ден по повод државен празник Св. Климент Охридски 08.12.2014

01.12.2014

   Соопштение за неработен ден, Ден на дрвото 03.12.2014

01.12.2014

   Предавање од г. Тони Стојановски, Генерален директор за управување со ризици за корпоративна општествена одговорност

26.11.2014

   1 Милион собрани насмевки, за подобра нега и грижа за децата


25.11.2014

   70 години Стопанска банка АД - Скопје

20.11.2014

   Соопштение за неработни денови на филијала Капиштец

14.11.2014

   Предавање на Економскиот факултет - Скопје, од страна на г-дин Диомидис Николетопулос CEO, Председател на У.О 

 

10.11.2014

   Јубилејна понуда за станбен кредит 

 

22.10.2014

   Соопштение за неработен ден - 23.10.2014 (четврток)

 

19.09.2014

   Соопштение за јавност

 

01.09.2014

   Соопштение за прилагодување на работното време на филијалите

 

26.08.2014

   Соопштение за неработен ден - 28.08.2014 (Голема Богородица)

 


19.08.2014

   Најава за редизајн на e-banking платформата

 

30.07.2014

   Соопштение за неработен ден - 02.08.2014 (Илинден)

28.07.2014

   Соопштение за неработни денови на филијала Веро 2 - Тафталиџе

 

24.07.2014

   Соопштение за неработен ден - Рамазан Бајрам

 

15.07.2014

   „ПОДАРИ НАСМЕВКА“ присутна и на Охридско лето 2014

 

07.07.2014

   Соопштение од Здружение на банкарство

 

03.07.2014

   Штип - презентација на проектот за 70 годишнината на Стопанска банка

 

27.06.2014

   Оглас за вработување

 

26.06.2014

   Распоред на настани во рамки на Хуманитарната акција „ПОДАРИ НАСМЕВКА“

 

20.06.2014

   70 години Стопанска банка - Хуманитарна акција „ПОДАРИ НАСМЕВКА“

 

19.06.2014

   Привремено работно време на филијала Веропулос (Веро 2)

 

15.06.2014

   Интервју со Диомидис Николетопулос, Генерален извршен директор и Претседател на УО

 

15.06.2014

   Летни кредитни освежувања од Стопанска банка

 

14.06.2014

   Доделени наградите за Trash Fashion 2014

 

14.06.2014

   Неработен ден за филијала Веропулос - 14.06.2014 (сабота)

 

13.06.2014

   Среќниот добитник од VISA наградната игра отпатува во Бразил

05.06.2014

   Добротворен меѓународен базар во ГТЦ под покровителство на Стопанска банка

 

05.06.2014

   Trash Fashion во живо од i-bank store

 

04.06.2014

   Платежните картички отворени за најбезбедни e-commerce плаќања

 

04.06.2014

   Соопштение за неработен ден - 06.06.2014 (петок)

 

28.05.2014

   Ученици од ОУ Григор Прличев во посета на i-bank store

23.05.2014

   Оглас за вработување

 

22.05.2014

   Бизнис ден во индустриската зона Визбегово

 

21.05.2014

   Соопштение за неработен ден 24.05.2014 (сабота)

 

21.05.2014

   Синдикатот на СБ учесник на Банкарски игри 2014 Охрид

 

19.05.2014

   Извлечен добитникот од VISA наградната игра - патување за 2 лица во Бразил

 

28.04.2014

   Соопштение за неработен ден - 01.05.2014 (четврток)

 

19.04.2014

   Оглас за вработување