СООПШТЕНИЈА

07.09.2017

   Соопштение за неработен ден

04.09.2017

   Соопштение за „Мудрости - Радости“

25.08.2017

   Соопштение за неработен ден 28.08.2017 (понеделник)

28.07.2017

   Соопштение за неработен ден 02.08.2017 (среда)

15.07.2017

   Оглас за вработување: Проценител

29.06.2017

   НОВО: TOPSI Pay - брзи плаќања

23.06.2017

   Соопштение за неработен ден 26.06.2017 (понеделник)

08.06.2017

   Соопштение за работа на филијала Автокоманда

01.06.2017

   Промена на тарифи за водење на трансакциски и штедни сметки

22.05.2017

   Одлична атмосфера на „Вози право, вози здраво“ Vol 3

22.05.2017

   Соопштение за неработен ден 24ти Мај
10.05.2017

   Вози право, вози здраво vol.3 на 20.05
28.04.2017

   Соопштение за неработни денови - 1ви Мај

13.04.2017

   Соопштение за неработни денови - Велигден

 

13.04.2017

   Потрошувачки кредит со гарантирана каматна стапка за 2 години

 

13.04.2017

   Нова понуда за станбен кредит